Woensdag 9 Juni 2021 - 09:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

André Hazes trekt pijnlijke conclusie: “Ik zal het moeten slikken, niks aan te doen"

André Hazes trekt pijnlijke conclusie: “Ik zal het moeten slikken, niks aan te doen

Vorige week werden André Hazes - en bij uitbreiding de hele familie Hazes - compleet de grond ingeboord door journaliste Angela de Jong. In haar column voor AD legde ze uit waarom de mensen hem tegenwoordig massaal ‘uitkotsen’.

”Het zit hem in de ongeëvenaarde schaamteloosheid waarop jullie te werk gaan, jongens", schrijft Angela. "Echt, je moet niet onderschatten hoe het overkomt dat je daar nu staat te jubelen over je verliefdheid en het barbiepop-influencertje waar je naast mag lopen, terwijl je een paar maanden geleden nog van de daken schreeuwde hoe gelukkig je was met een ander”, schreef de journaliste toen. 

"Dit is haar werk, net als dat mijn werk liedjes zingen is"

André reageert voor het eerst op het opiniestuk in een interview met RTL Boulevard. “Zal ik je heel eerlijk zeggen hoe ik zo’n stuk van Angela de Jong zie? Zij wordt daarvoor betaald om dat te doen, hè. Het is niet dat ze alleen de familie Hazes aanpakt. Daar schrijft ze iets over, en daar."

"Als ze alleen maar positieve berichten zou schrijven, denk ik dat ze heel snel haar baantje bij het AD kwijt is. Dus dit is haar werk, net als dat mijn werk liedjes zingen is.”

"Ik ben nu de lul en dat zal ik moeten slikken"

“Mijn moeder maakte zich daar blijkbaar heel druk om, ik heb dat niet”, aldus de zanger. “Dat is twee dagen, en dan schrijft ze misschien weer over de familie De Mol, weet je wel. We leven nu in een tijd, en dat is wel mijn pech, dat het roddelen en het dingen opblazen en het erger maken, bepaalde clicks krijgt en dat vinden mensen interessant.” 

“We worden natuurlijk aan alle kanten gek gemaakt en dan is het ook wel heel fijn om het met z’n allen niet over corona te zeiken, maar over iets anders", weet André. "En ik ben nu even de lul en dat zal ik moeten slikken. Punt.”

TAGS  I  André Hazes  I  n365