Woensdag 9 Juni 2021 - 10:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Sven uit 'Blind Getrouwd' deelt gemene steek uit aan Veerle

Sven uit 'Blind Getrouwd' deelt gemene steek uit aan Veerle

Sven Soetens is ongetwijfeld de meest besproken figuur uit het voorbije seizoen van ‘Blind Getrouwd’. Al op de eerste dag verknalde hij elke kans op slagen: Veerle vond hem veel te enthousiast en dat schrok haar af.

Intussen heeft Sven al enkele weken een nieuwe vriendin. “Petra en ik zitten op dezelfde golflengte. Ze is net als ik een zotte doos, we plagen elkaar graag”, lacht Sven in een gesprek met Story. “Petra komt vaak verrassend uit de hoek, maar kan ook heel serieus zijn.” 

“Bij veel vrouwen krijg je de boodschap als een cadeau met een mooie strik rond, bij Petra weet je direct wat je aan haar hebt”, laat Sven weten. “Ze geeft je meteen haar handleiding en is heel puur. Alles wat ze zegt is gemeend, zonder dubbele agenda.” 

De niet zo toffe nonkel

Contact met zijn ex-vrouw Veerle heeft Sven weinig tot niet. “We zien elkaar soms op reünies: dat is telkens zoals naar een feestje gaan waar je bepaalde nonkels niet tof vindt”, lacht Sven. “We voeren geen ellenlange gesprekken, maar we zijn allebei volwassen, hé. Ik had gehoopt dat we net zoals Nick en Christophe een leuke tijd zouden beleven als vrienden, maar dat is niet gelukt.”

TAGS  I  Blind Getrouwd  I  Sven Soetens  I  shownieuws