Woensdag 9 Juni 2021 - 16:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Golf van kritiek voor André Hazes: “Dit maakt alles nóg erger”

Golf van kritiek voor André Hazes: “Dit maakt alles nóg erger”

André Hazes vertelde eerder deze week wat hij vindt van de vernietigende column van Angela de Jong. Zij haalde daarin zwaar uit naar de zanger, zijn familie en Sarah van Soelen, en meent dat de mensen hen tegenwoordig ‘uitkotsen’. André nam het van zijn kant best goed op.

“We worden natuurlijk aan alle kanten gek gemaakt en dan is het ook wel heel fijn om het met z’n allen niet over corona te zeiken, maar over iets anders. En ik ben nu even de lul en dat zal ik moeten slikken”, reageerde André op het verwoestende opiniestuk. Maar wat sommige mensen als een heel volwassen reactie zien, nemen anderen dan weer op als alwéér een kans om in de media te komen. 

"Een narcist ligt hier niet wakker van"

“Hij blijft een narcist, een pathologische leugenaar en een huilebalk!”, reageert iemand streng op de sociale media. “Nee, ik heb echt geen sympathie voor deze gast. Ik ben het zelden zo eens geweest met Angela de Jong.” “Natuurlijk ligt die malloot er niet wakker van”, zegt een ander. “Dat doet geen één narcist. Een geboren afwijking. Heeft-ie van zijn moeder!”

“André Hazes is het walgelijkste narcistisch jongetje van Nederland en die opblaaspop en familie zijn geen haar beter”, lezen we nog. En ook: ”’Ik ben nu de lul’… Ja sorry, ik had je hoog zitten, maar ik vind je nu ook echt een lul.”

"Elke man die zijn vrouw zo laat vallen, is een klootzak"

“In plaats van iedereen de schuld te geven zou André eens zelfreflectie moeten toepassen”, zegt een dame. “Waarom zouden mensen André nu uitkotsen? Niet omdat men hem het geluk niet gunt. Wel om zijn leugens. Anderen de schuld geven. Hij heeft zijn zoontje gebruikt om zijn straat schoon te vegen. Walgelijke vent.”

“Elke man die een vrouw zo keihard laat vallen en vreemdgaat vind ik een klootzak”, zegt nog iemand. “Wat het bij hem erger maakt is dat hij als BN’er constant de media opzoekt, de Story uitnodigt en samen met zijn moeder overdreven doet. Had je even rustig gehouden uit respect naar je ex en kind en schoonfamilie, waar je ook een hoop aan te danken hebt.”

TAGS  I  André Hazes  I  Sarah van Soelen  I  shownieuws