Meisje (14) sterft nadat ze iPhone in bad laat vallen Buitenland
Buitenland

Meisje (14) sterft nadat ze iPhone in bad laat vallen

Meisje (14) sterft nadat ze iPhone in bad laat vallen

In Rusland is een meisje van 14 op zeer tragische wijze om het leven gekomen. Ze overleed terwijl ze in bad zat en haar opladende iPhone uit haar handen liet glippen. Daardoor werd ze geëlektrocuteerd.

Yulia Vysotskaya, uit Tsjeboksary, zat in bad met haar iPhone terwijl die aan het opladen was. Plots glipte het toestel uit haar handen en kwam zo in het water terecht. Het meisje werd daardoor geëlektrocuteerd.

Op het moment van de feiten was de moeder van Yulia beneden aan het koken. Toen ze haar dochter riep en geen gehoor kreeg, ging ze naar boven. Daar deed ze de gruwelijke ontdekking.

Elektronisch ingenieur Andrey Sanovsky waarschuwt al jaren voor het opladen van smartphones in bad. “Ontspannen in bad met je smartphone in de lader is als een spelletje Russische roulette spelen. Water is een goede geleider. Daardoor ontstond er een kortsluiting toen de telefoon in het water viel. Mocht het toestel niet in het stopcontact gestoken hebben, dan zou dit drama niet plaatsgevonden hebben”, klinkt het.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws