Woensdag 9 Juni 2021 - 18:41   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Wout van Aert laat het er niet bij na 662.000 euro verbrekingsvergoeding voor Nick Nuyens

Wout van Aert laat het er niet bij na 662.000 euro verbrekingsvergoeding voor Nick Nuyens

Wout van Aert is niet van plan om zich neer te leggen bij de uitspraak van de arbeidsrechtbank. Hij moet Nick Nuyens 662.000 euro verbrekingsvergoeding betalen voor contractbreuk.

“Dit kwam natuurlijk wel hard binnen”, aldus advocaat Van Steenbrugge in een reactie aan VTM. “Dat is ook normaal. Je komt van een uitspraak waarbij je over de ganse lijn gelijk hebt gekregen. Inhoudelijk en juridisch 100 procent in jouw voordeel. En nu krijg je te horen dat de helft van de som die gevraagd werd door de tegenpartij op tafel gelegd moet worden.”

Van Aert geeft echter niet op. "Ik moet zeggen dat in de enkele minuten die ik moet Wout gesproken heb, hij gezegd heeft dat hij strijdvaardig blijft. Hij wil de procedure verder zetten omdat het, één, niet rechtvaardig is en, twee, denken wij dat de kaarten juridisch toch anders hadden geschud moeten worden. We gaan het arrest nu heel grondig bekijken. Van voor naar achter en van links naar rechts. Tegen het einde van de maand juni zullen wij, denk ik, een juridische analyse gemaakt hebben.

TAGS  I  Wout van Aert  I  Nick Nuyens  I  sport