Donderdag 10 Juni 2021 - 07:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Debby Pfaff maakt zich zorgen over haar kinderen, Liam en Keano: “Ze zijn er compleet aan verslaafd”

Debby Pfaff maakt zich zorgen over haar kinderen, Liam en Keano: “Ze zijn er compleet aan verslaafd”

Iedereen moest zich het voorbije jaar aanpassen aan de corona-pandemie. Vooral kinderen hadden het lastig met de halftijdse of online lessen. Daar kunnen ook Liam en Keano, de kinderen van Debby Pfaff en haar man Nicolas, over meespreken.

“Eerst vonden ze het fantastisch om maar om de week naar school te moeten, maar dat ging vervelen”, zegt Debby in Dag Allemaal. “Ze hebben veel begeleiding nodig. Ik hoop dat ze geen leerachterstand hebben en dat ze naar het vierde en zesde kunnen, aan de sportschool. Ik moet wel strenger worden, want ze zijn echt verslaafd aan hun Playstation en smartphone.” 

"Het is een moeilijke periode om een meisje te leren kennen"

Een van de twee jongens heeft al wel een vriendinnetje. “Keano gaat al een jaar en vier maanden met Jade, een tof en pittig meisje met Afrikaanse roots en weelderige krullen", zegt Debby. "Maar Liam heeft de pech dat het een moeilijke periode is om een meisje te leren kennen.” 

Debby en haar man Nicolas zijn ook al een tijdje op zoek naar een nieuwe woning. “In onze regio is het niet makkelijk om binnen ons budget een alleenstaande woning, liefst met een weids uitzicht, te vinden", laat ze weten. "Ik heb geen miljoen euro, en ik wil ook twee of drie keer per jaar een verre reis kunnen maken."

TAGS  I  Debby Pfaff  I  shownieuws