Donderdag 10 Juni 2021 - 09:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

André Hazes doet erg verrassende onthulling over Monique Westenberg: "Ik ben meteen naar haar toe gereden"

André Hazes doet erg verrassende onthulling over Monique Westenberg:

Enige tijd geleden bracht André Hazes het nummer ‘Kleine, Grote Vriend’ uit. Het lied is een pakkende boodschap aan zijn zoontje Dré, dat momenteel bij zijn moeder, Monique Westenberg, verblijft. Twijfels om het uit te brengen heeft hij nooit gehad.

“Dit was gewoon een boodschap dat ik wilde overbrengen”, zegt André over het nummer aan tafel bij Humberto Tan. “Was het te vroeg? Ja. Daar ben ik nu wel achter. Alleen heb ik geen spijt van het liedje, want ik vind het echt prachtig.” 

“Ik had het misschien beter een jaartje later moeten uitbrengen, want ik had niet verwacht dat het zo groot zou zijn bij de mensen", blikt de zanger nu terug. "Als ik dat had geweten, had ik andere dingen misschien ook anders gedaan.”

Alles in goed overleg

Monique Westenberg was een van de eersten die het lied te horen kreeg. “Toen ik uit de studio kwam, ben ik meteen naar haar toe gereden en heb ik het haar laten horen”, aldus André. “Zij zei letterlijk: ‘Ik weet zeker dat Dré dit later heel mooi zal vinden.’ Wij doen echt wel alles in goed overleg. Het is niet dat ze ineens zo’n liedje onder d’r neus kreeg. Het belangrijkste is voor ons dat Dré er zo weinig mogelijk van merkt.”

TAGS  I  André Hazes  I  Monique Westenberg  I  n365