Vrijdag 11 Juni 2021 - 09:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Candice uit ‘Blind Getrouwd’ openhartig over kinderwens met Marijn: “Dat zit me dwars, ja”

Candice uit ‘Blind Getrouwd’ openhartig over kinderwens met Marijn: “Dat zit me dwars, ja”

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Candice Martens en Marijn Lenaerts uit ‘Blind Getrouwd’. Candice heeft een hele hechte band met haar papa, Luc. Dat hij niet meer van de jongste is - Luc is 71 -, daar staat Candice liefst niet te vaak bij stil.

“Als je daar te veel over piekert, word je negatief", zegt Candice in Dag Allemaal. "Het enige wat me dwars zit... Als ik ooit kinderen krijg, zullen zij hun opa niet zo heel lang kennen. Papa is al 71, hé. Maar kom, zijn moeder is 94 geworden, dus ik ga ervan uit dat papa ook nog wel een tijdje mee zal gaan.” 

Toch voorspelde iemand ooit dat Luc de 90 niet zal halen. “Och, ik ben voor de fun eens met een vriendin naar een waarzegster geweest, kort vóór ‘Blind Getrouwd’”, zegt Candice daarover. “Zij heeft dat toen inderdaad gezegd over papa, maar ik neem dat met een dikke korrel zout. Al zijn er wel al voorspellingen van haar uitgekomen.” 

Toch maar toegehapt

“Die waarzegster zei dat ik mijn Tinder maar beter kon verwijderen, want dat ik iemand zou leren kennen en dat die heel snel mijn man zou worden”, aldus Candice. “Op dat moment had ik net ‘Blind Getrouwd’ afgewimpeld. Mijn vriendinnen hadden mij ingeschreven, maar ’k had zo mijn bedenkingen. Toen de makers me kort na m’n bezoek aan die waarzegster weer belden, heb ik toch maar toegehapt.”

TAGS  I  Candice Martens  I  Marijn Lenaerts  I  Blind Getrouwd  I  shownieuws