Vrijdag 11 Juni 2021 - 08:41   I   door Redactie

Vrouw en baby sterven tijdens schietpartij in supermarkt in Florida

Vrouw en baby sterven tijdens schietpartij in supermarkt in Florida

Een vrouw en een baby hebben gisteren het leven gelaten tijdens een schietpartij in een supermarkt in Florida. Na de feiten schoot de dader zichzelf dood. Het is niet de eerste keer dat iemand sterft tijdens zo’n massaschietpartij, het blijkt een rage in de Zuidelijke staten in Amerika.

De schietpartij, waarbij de vrouw en haar baby omkwamen, vond plaats in een Publix-supermarkt in de stad Royal Palm Beach, 130 kilometer ten noorden van Miami, zegt de politie van Palm Beach.

Toen de politie ter plaatse kwam bij de plaats van de gebeurtenis, troffen ze drie lijken aan: een van een volwassen vrouw, een volwassen man, en het lijk van een kindje.

Alweer

Het is niet de eerste keer dat een Amerikaanse staat zo’n tragedie lijdt. Zondagavond zijn bij een schietpartij op een eindexamenfeest in Miami drie mensen om het leven gekomen en vijf gewond geraakt.

Op 1 juni doodden drie aanvallers twee mensen en verwondden 21 anderen nadat ze het vuur hadden geopend buiten een nachtclub in Hialeah, een gemeente in de county Miami-Dade.

TAGS  I  Florida  I  n2