Vrijdag 11 Juni 2021 - 12:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Er moet André Hazes absoluut iets van het hart: “Dit was echt niet slim van mij”

Er moet André Hazes absoluut iets van het hart: “Dit was echt niet slim van mij”

André Hazes was onlangs te gast in de talkshow van Humberto Tan om zijn EK -nummer onder de aandacht te brengen. De talkshowhost vroeg zich af zich hoe de zanger er de lol in houdt. Letterlijk iédere dag staat hij in de belangstelling, en sinds zijn breuk met Monique Westenberg, niet op een heel positieve manier.

“Nou, ik moet zeggen dat die lol een beetje ver te zoeken is”, aldus André. “Ik heb best wel wat mensen om me heen die op me moeten blijven inpraten dat het leuk moet blijven. Het is gewoon véél. Je zit er ook niet echt op te wachten.” 

“En dan heb je een avond als nu: je hebt wat te promoten, maar je komt wéér met je harses op tv, terwijl dit wel gewoon mijn werk is”, klinkt het. “Op een gegeven moment kunnen de mensen daar geen onderscheid meer in maken.”

"Het vergt echt heel veel energie”

Volgens Humberto zoekt de zanger de publiciteit ook wel zelf op, onder meer met zijn Instagram-berichten. ”Heel eerlijk, ik doe ook maar wat. Wanneer is het goed en wanneer is het slecht? Ik doe weleens wat en dan denk ik: dat heb ik niet slim gedaan."

"Of ik doe iets niet en denk: ik had naar mijn intuïtie moeten luisteren. Tegenwoordig weet ik niet meer of ik naar mijn intuïtie moet luisteren, of naar m’n hart. Die balans ben ik gewoon een beetje kwijt.” 

André geeft ook eerlijk toe dat al die kritiek hem toch niet onbewogen koud laat. “Nee, zeker niet. In het begin dacht ik: oh, dit geintje kan ik ook nog wel aan, maar op een gegeven moment wordt het wel een ‘ding’, ja. Het vergt echt heel veel energie”, zegt hij.

TAGS  I  André Hazes  I  shownieuws