Vrijdag 11 Juni 2021 - 12:15   I   door Redactie

“Maddie McCann werd vermoord en begraven in Portugal”

 “Maddie McCann werd vermoord en begraven in Portugal”

Michael Schneider, een 50-jarige zelfverklaarde helderziende, beweert te weten wat er is gebeurd met de toen driejarige Madeleine “Maddie” McCann, dat schrijft The Sun. Het Britse meisje was in 2007 op reis met haar ouders en broertje en zusje in de Portugese Algarve toen ze verdween. Haar ouders waren op dat moment op zo’n 200 meter van de hotelkamer aan het eten, toen Maddie uit haar bed geplukt werd.

Maddie is nooit teruggevonden en Duitse speurders onderzoeken nu of de Duitse Christian Brückner iets te maken heeft met de verdwijning van Maddie. De man zit momenteel in de cel op verdenking van ontvoering en moord, en heeft al enkele strafbare feiten zoals het bezit van kinderporno, op zijn naam staan. Hij was ook aanwezig in de Algarve op het moment dat Maddie verdween.

Op een paar kilometer van het hotel vermoord

Michael Schneider, die eerder al met succes lichamen lokaliseerde, beweert dat Maddie Portugal nooit verlaten heeft en vermoord en begraven is op een paar kilometer van het hotel waarin ze verbleef. Volgens Schneider is Maddie een paar uur nadat ze ontvoerd werd, om het leven gebracht. Hij contacteerde de Duitse autoriteiten met de bewering dat hij de exacte coördinaten kent die zouden leiden naar het lichaampje van Maddie. De Duitse openbare aanklager Hans Christian Wolters bedankte hem en verklaarde de tips te onderzoeken.

“Wij geven de hoop niet op”

De ouders van Maddie, Kate en Gerry, vierden de 18de verjaardag van hun verdwenen dochter in april. Met een foto op sociale media schreven ze dat ze de hoop op het vinden van hun dochter nooit zullen opgeven. De ouders van Maddie werden zelf even verdacht van moord op hun dochter, nadat honden bloed in de kamer en de huurauto van de McCanns hadden geroken. Ze werden onderzocht maar er kon geen hard bewijs tegen hen gevonden worden.

TAGS  I  Maddie McCann  I  shownieuws  I  n365