Evi Hanssen compleet uit het lood geslagen: “Ik ben zo ontgoocheld" Buitenland
Buitenland

Evi Hanssen compleet uit het lood geslagen: “Ik ben zo ontgoocheld"

Evi Hanssen compleet uit het lood geslagen: “Ik ben zo ontgoocheld"

Een tijdje geleden vond Evi Hanssen een lang vergeten filmpje op haar smartphone, waarop ze een dronken dame ietwat gênant zag dansen. Bij nader inzien, bleek het de presentatrice zélf te zijn.

“Een seconde geleden was ik me nog aan het verkneukelen om de ronduit belachelijke choreografie van deze vrouw, nu wil ik dat de camera stopt met filmen of dat ik ophoud met dansen. Maar dat doen geen van beiden", jammert Evi in magazine Billie.

"Als Beyoncé haar welbekende oh-ow-oh-ow-oh door de boksen schreeuwt, doe ik iets met mijn platte billen, dat in mijn hoofd waarschijnlijk zwoel en sexy moet geweest zijn, maar er in de praktijk uitziet alsof ik al staande aan het plassen ben", beschrijft ze haar dansende zelf. "Met mijn hand nu op mijn voorhoofd staar ik mezelf ongelovig aan op mijn telefoon.”

“Ik ben niet beschaamd, wat kan het mij schelen wat anderen van me denken, maar wel teleurgesteld in mezelf", geeft Evi eerlijk toe. "In mijn hoofd ben ik namelijk al tweeënveertig jaar een verdomd goeie danseres. Geen wannabe discoqueen."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws