Dina Tersago heel duidelijk na speciale vraag over naaktfoto: "Dat gaat voor mij een stap te ver"

Dina Tersago heel duidelijk na speciale vraag over naaktfoto:
Zaterdag 12 Juni 2021 - 14:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

In het tweede seizoen van ‘Ze Zeggen Dat’ willen Dina Tersago en Andy Peelman uitvissen of het waar is of we steeds preutser worden. In een promofilmpje roept Dina alvast zoveel mogelijk mensen op om een artistieke naaktfoto te maken.

“Ik heb de Vlamingen nodig”, zegt Dina Tersago in haar oproep. “Want ze zeggen dat we steeds preutser worden. Ik kan dat maar op één manier onderzoeken en dat is door een mooie artistieke naaktfoto te maken met zo veel mogelijk mensen op. Zo gaan we samen ontdekken hoe preuts we zijn, of niet.” 

Als Miss België gevraagd voor Playboy

"We zoeken kandidaten die samen met ons een artistieke naaktfoto willen maken, zoals de bekende Amerikaanse kunstenaar Spencer Tunick in 2005 in Brugge deed", zegt Dina in Het Laatste Nieuws. "We merken dat er een groot verschil is tussen de huidige perceptie rond naakt en die in bijvoorbeeld de jaren ’60 en ’70.” 

"Voor Oxfam ben ik ook eens uit de kleren gegaan, een foto waarbij enkel het hoogstnodige werd bedekt met snoepjes”, herinnert Dina zich. “Ik moet me in de actie kunnen vinden. In de tijd van Miss België ben ik ook gevraagd voor Playboy, maar dat heb ik zonder lang nadenken geweigerd. Ik heb mezelf nooit als een babe gezien. Als het puur seksueel is, is het voor mij een stap te ver.”

TAGS  I  Dina Tersago  I  shownieuws