‘Monique Westenberg heeft een nieuw lief’ Buitenland
Buitenland

‘Monique Westenberg heeft een nieuw lief’

‘Monique Westenberg heeft een nieuw lief’

Monique Westenberg kreeg de afgelopen maanden heel wat tegenslagen te verwerken. Eerst brak André Hazes met haar om niet veel later een relatie te beginnen met zijn nieuwe vlam, Sarah van Soelen.

Na de pijnlijke breuk hield Monique zich een tijdje gedeisd: alles even verwerken, alles op een rijtje zetten. Sinds enkele weken laat ze weer wat meer van zich horen. Een openhartig interview werd gegeven, foto’s op de sociale media worden opnieuw zeer regelmatig gedeeld. Als haar volgers iéts aan haar opmerken, dan is het wel dat Monique er de laatste tijd fantástisch uitziet. Daar is volgens hen ook een goede reden voor.

“Ik denk dat de breuk met André haar zelfs goed doet”, zegt iemand op de sociale media. “Ze straalt van top tot teen! Ze heeft misschien zelf ook een nieuwe liefde gevonden!”, reageerde een enthousiaste fan op de sociale media. “Ik denk ook dat ze een nieuw lief heeft! Of ik hoop het alleszins”, aldus een ander. “Ze ziet er zo gelukkig uit.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws