Supporters zien compleet onverwachte Rode Duivel scoren: "Hoe is dat mogelijk?!" voetbal
voetbal

Na één helft in hun EK-opener tegen Rusland stonden de Belgen met 2-0 voor. Met natuurlijk het onvermijdelijke doelpunt van Romelu Lukaku, maar ook één van een wel heel onverwachte Rode Duivel.

Al vroeg in de eerste helft kwam België op voorsprong. Lukaku trok zijn bloedvorm van bij Inter het afgelopen seizoen gewoon door en knalde de Rode Duivels al in de tiende minuut op voorsprong na een enorme defensieve blunder. Te verwachten.

Maar dat was die andere doelpuntenmaker heel wat minder. Want een tegenvaller voor bondscoach Roberto Martínez was dat hij op rechts Timothy Castagne moest vervangen na een kopduel waarbij die aan het hoofd werd geraakt.

Perfect

Zijn vervanger op het halfuur was Thomas Meunier. En die stond nog maar enkele minuten op het veld of hij scoorde al de 2-0. Ook al na een defensieve blunder. Waardoor de Belgen met een geruststellende voorsprong de rust inkonden. De perfecte eerste helft.