Rampscenario voor Martínez tegen Rusland: Opnieuw twee Rode Duivels out voetbal
voetbal

Rampscenario voor Martínez tegen Rusland: Opnieuw twee Rode Duivels out

Rampscenario voor Martínez tegen Rusland: Opnieuw twee Rode Duivels out

Ondanks een nakende zege tegen Rusland baalde Roberto Martínez als een stekker. Want bij een 2-0-voorsprong zag hij een kwartier voor tijd al twee Rode Duivels geblesseerd uitvallen.

Timothy Castagne kwam na een halfuur stevig in botsing met Kuzyaev en moest na enkele minuten verzorging toch zwijmelend van het veld. Niet verwonderlijk, want nog tijdens de match kwam het nieuws dat hij een oogkasbreuk had opgelopen.

Dat zou wel eens kunnen betekenen dat zijn EK er al op zit nog voor het goed en wel begonnen was. Op dat vlak is er het voorbeeld van Kevin De Bruyne die ook nog lang niet speelklaar is enkele weken na zijn neus- en oogkasbreuk.

Vertonghen

Alsof dat nog niet voldoende was viel een kwartier voor tijd ook nog eens Jan Vertonghen uit. Hij trapte in de grond na een stevige duw van een Russische tegenstander. Voor hem is het bang afwachten hoe groot de schade is.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws