Drastische ingreep van ‘Thuis’-makers: “Dit wordt grotendeels doorgeschoven naar het nieuwe seizoen” Buitenland
Buitenland

Drastische ingreep van ‘Thuis’-makers: “Dit wordt grotendeels doorgeschoven naar het nieuwe seizoen”

Drastische ingreep van ‘Thuis’-makers: “Dit wordt grotendeels doorgeschoven naar het nieuwe seizoen”

De ‘Thuis’-kijkers wisten vrijdag niet waar ze het hadden: na weken geen ‘Madame Marianne’ te hebben gezien, stond ze daar plots, klaar om te trouwen met Leo. Straffe prestatie van ouderdomsdeken Leah Thys, die onlangs nog én besmet raakte met corona én haar man verloor aan deze dodelijke ziekte.

"De dag van dat droevige nieuws hebben we de opnames opgeschort", zegt 'Thuis'-producer Hans Roggen in Het Laatste Nieuws. "Zo had iedereen de tijd om dat te verwerken. Daarna hebben we met Leah overlegd hoe we haar verhaallijn verder gingen aanpakken.”

"Samen hebben we toen beslist om het verhaal toch te vertellen zoals het bedoeld was", aldus Hans. "Daar stond Leah helemaal achter. We moesten wel hier en daar wat scènes aanpassen, omdat ze niet meer op de set aanwezig kon zijn. Een groot deel van de opnames met haar voor het nieuwe seizoen, schoven we door naar een latere datum.”

Huzarenstuk

"We moesten de verhaallijn iets aanpassen en kozen er onder andere voor om Marianne tijdelijk naar het buitenland te laten vertrekken”, zegt Hans. “Op het eerst zicht misschien niet evident, maar het is zoals het is. En de kijkers waren via de pers op de hoogte van de situatie, dus zij hebben er begrip voor. Het publiek heeft dit seizoen 205 afleveringen kunnen bekijken. Dat lijkt een evidentie, maar was in werkelijkheid een huzarenstuk van een pak geëngageerde collega’s."

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws