Harry uit 'Huis Gemaakt' doet erg pijnlijke onthulling: "Ik moet eerlijk zijn" Buitenland
Buitenland

Harry uit 'Huis Gemaakt' doet erg pijnlijke onthulling: "Ik moet eerlijk zijn"

Harry uit 'Huis Gemaakt' doet erg pijnlijke onthulling: "Ik moet eerlijk zijn"

Harry van 'Huis Gemaakt' heeft het helemaal niet makkelijk gehad in zijn jeugd. Hij heeft nu soms nog last van angstaanvallen, zo vertelt hij in HUMO.

Harry leerde Jerina kennen toen hij 17 was en zij 21. "Op die leeftijd geen klein verschil. Bovendien had ik een enorm minderwaardigheidscomplex”, klinkt het.

“Ik voelde mij geen gelijke. En als ik eerlijk ben: nog altijd niet. Een minderwaardigheidscomplex gaat niet zomaar weg”, aldus Harry.

“Ik werd zwaar gepest en haalde altijd slechte punten. Door die samenloop van omstandigheden begon ik, in de periode dat wij nét samen waren, stevige panieken angstaanvallen te krijgen. Tot in het extreme: mijn neus bloedde, ik huilde en sloeg dingen kapot."

“Ik ging van de ene psychiater naar de andere, en ben uiteindelijk een tijdje opgenomen geweest in de psychiatrie. Dat mag je opschrijven: ik schaam mij daar niet écht over. Maar toch”, aldus Harry.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws