-->

Jasmijn Van Hoof verlaat 'Familie': "Dit is de reden waarom ik vertrek"

Jasmijn Van Hoof verlaat 'Familie':
Dinsdag 15 Juni 2021 - 07:37   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Jasmijn Van Hoof verlaat ‘Familie’. Dat meldt de actrice in Dag Allemaal. Jasmijn speelde negen jaar lang de rol van Stefanie Coppens.

Door corona begon Jasmijn na te denken over wat ze echt wilt in het leven. “De eerste weken van de lockdown voelde ik me rusteloos”, zegt Jasmijn in het weekblad. “Ik miste de set, maar naar het einde daalde er een rust over me. En voelde ik de impuls om te veranderen. Ik was zeker niet ongelukkig bij ‘Familie’, de goesting in nieuwe dingen werd gewoon te groot.”

Baristacursus

In 2016 bleef Jasmijn al eens lange tijd uit beeld. Toen maakte ze een wereldreis. Dat gaat ze nu niet doen. “Nee, die drang voel ik niet meer. Meer dan vroeger ben ik nu ook graag thuis. Wat ik zoal van plan ben: een baristacursus volgen”, besluit ze.

Jasmijn vertolkte sinds 2012 de rol van Stefanie Coppens in ‘Familie’. De VTM-soap was haar grote televisiedebuut. Hiervoor was ze te zien in enkele reclamespots, werkte ze mee aan studentenfilmpjes en stond ze op de planken in kleine theaterproducties.

TAGS  I  Jasmijn Van Hoof  I  Familie  I  n365