Dinsdag 15 Juni 2021 - 10:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Mama doodt haar zoontje van 8 in Gentbrugge: “Nooit had ik verwacht dat mijn vrouw zoiets zou doen”

Mama doodt haar zoontje van 8 in Gentbrugge: “Nooit had ik verwacht dat mijn vrouw zoiets zou doen”

De politie was al een aantal dagen naar haar op zoek, maar Natasja D.G. kon pas afgelopen zaterdag gevonden en gearresteerd worden. De vrouw wordt ervan verdacht haar 8-jarig zoontje Angelus te hebben gedood door een overdosis pillen toe te dienen. “Nooit had ik verwacht dat mijn vrouw zoiets zou doen”, zegt vader Johan in het Nieuwsblad.

Afgelopen donderdag kreeg vader Johan een telefoontje van de school van Angelus met de vraag waarom de jongen al enkele dagen niet was komen opdagen. “Ik reed meteen naar het appartement waar mijn vrouw en mijn zoontje wonen.

Het was er pikkedonker, er speelde zachte muziek. Toen ik het licht aanstak, zag ik Angelus liggen in de zetel. Hij was als een mummie in een deken gewikkeld. Ik zag meteen dat er geen hoop meer was. Links en rechts van hem lagen onze twee chihuahua's. Ook dood”, aldus de vader.

Vrouw wordt onderzocht door psychiater

Johan belde de politie, maar die konden aanvankelijk de vrouw nergens vinden. Het zou nog tot zaterdag duren voordat ze haar vonden, ze was aan het ronddolen door een park in Gentbrugge. Het lijkt erop dat ze na het overlijden van Angelus niet meer op haar appartement geweest was.

Het Gents parket bevestigde dat het gaat om een verdacht overlijden. De vrouw verblijft vermoedelijk in de gevangenis van Gent en zal onderzocht worden door een psychiater.

TAGS  I  Gentbrugge  I  n365