Woensdag 16 Juni 2021 - 10:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Na aankondiging vertrek Jasmijn Van Hoof in ‘Familie’: “Zo gaat Stefanie eruit”

Na aankondiging vertrek Jasmijn Van Hoof in ‘Familie’: “Zo gaat Stefanie eruit”

Dinsdagochtend kregen de fans van ‘Familie’ al heel vroeg een klap te verwerken. Jasmijn Van Hoof maakte toen namelijk bekend dat ze binnenkort niet meer te zien zal zijn in de VTM-reeks.

Aangezien de kijkers van ‘Familie’ graag al eens speculeren over de verhaallijnen van hun favoriete personages, begonnen ze al snel na te denken over wat er zou kunnen gebeuren met Stefanie, het personage dat Jasmijn Van Hoof negen jaren lang met verve heeft gespeeld. De actrice gaf zelf al aan dat het geen rustige exit zal worden. 

Vlucht naar Nederland

Kijkers twijfelen er dus niet aan dat er iets te gebeuren staat tussen Jonas, de huidige vriend van Stefanie, en Simon, haar ex die haar in het verleden al ontvoerd heeft. Toch is een dodelijke afloop voor Stefanie ondenkbaar voor de kijkers. “Oké, Stefanie wordt eruit geschreven, maar haar laten sterven? Nee, dat kunnen de makers toch niet doen. Zij zal naar haar mama in Nederland vertrekken.”

“Ja, Jonas gaat Simon proberen te vermoorden of omgekeerd, maar met Stefanie zal niets gebeuren”, zegt een ander. “Zij zal achteraf naar haar moeder verhuizen om alles te verwerken. Zo kan ze ook altijd nog terugkeren!” “Dat denk ik ook”, reageert een fan. “Simon vermoordt Jonas, en Stefanie vlucht weg van hem, naar Liesbeth in Nederland.”

TAGS  I  Familie  I  shownieuws