Woensdag 16 Juni 2021 - 15:00   I   Foto: VTM  I   door Redactie

Jonas hangt ‘Familie’-kijkers de keel uit: “Bloed-irritant dat hij dit doet!”

Jonas hangt ‘Familie’-kijkers de keel uit: “Bloed-irritant dat hij dit doet!”

In ‘Familie’ blijft Simon Jonas enerveren. Maar de kijkers geven Simon het voordeel van de twijfel en vinden dat Jonas degene is die zich maar eens moet beginnen inhouden.

“Ik vind dat het allemaal aan Jonas zelf ligt”, laat iemand weten op een van de fansites van ‘Familie’. “Simon willen pesten en het leven zuur maken, hem ook continu verbieden om binnen te komen of naar boven te gaan… Wie denkt hij wel dat hij is? Hij begint serieus op mijn zenuwen te werken. Die is van leuk naar bloed-irritant gegaan helaas. Jammer voor David Cantens. Hij doet het goed, maar ik zou zo’n lastige en irritante rol niet willen spelen.”

“Jonas gaat erover. Ik sta achter Simon”, verzekert een ander. “Jonas moet maar eens iets voorhebben. En als hij zo verder doet, zál er ook wel eens iets met hem gebeuren! Hij moet Simon zo maar niet liggen uitdagen. Als er iets gebeurt, heb ik alvast geen medelijden met hem.”

“Jonas is echt aan het overdrijven"

“Jonas zou Simon beter gewoon met rust laten, want hij begint serieus te kicken op Simon”, aldus een trouwe kijker. “Hij zwijgt er niet meer over! Natuurlijk, Simon, het was ook dom van jou om te staan gluren. Zo zal Jonas u zeker nog meer kloten. Maar ja, alletwee koppig, hè!”

“Ik weet wel dat het maar een soap is, maar Jonas begint serieus mijn keel uit te hangen”, klinkt het ook. “Als het zo in het script staat, moet David Cantens dat zo spelen, maar mij steekt het echt tegen dat hij zo onnozel doet. Ik zie het al gebeuren dat Simon hem vermoordt!” 

“Jonas is echt aan het overdrijven”, zegt nog iemand. “Ik ben hem zo beu de laatste tijd! Hij doet zo zielig. Het wordt hoog tijd dat Simon hem eens goed op zijn plaats zet!”

TAGS  I  Familie  I  n365