Ontstemde Frank Raes haalt zwaar uit: “Zelfs op Wikipedia staat dit over mij geschreven” voetbal
voetbal

Ontstemde Frank Raes haalt zwaar uit: “Zelfs op Wikipedia staat dit over mij geschreven”

Ontstemde Frank Raes haalt zwaar uit: “Zelfs op Wikipedia staat dit over mij geschreven”

Frank Raes werkt al jarenlang als presentator, reportagemaker en eindredacteur voor de VRT. Hij geeft ook al jaar en dag live commentaar bij voetbalwedstrijden. Een van de typische uitdrukkingen die Frank bekendmaakte, is ‘Binneuh!’, dat hij roept bij elk doelpunt.

Wie dezer dagen binnenwandelt bij Albert Heijn zal dan ook automatisch even Franks stem horen opdoemen; de winkelketen heeft zich de slogan ‘Binneuuuh!’ toegeëigend voor een reclamecampagne. Daar wil Frank in Het Nieuwsblad toch wat over kwijt.

“Ik wou dat eerst gewoon zo laten, maar toen kreeg ik de opmerking dat ik er vast goed geld mee verdiend had”, zegt de VRT-legende. “Die commentaar bleef maar aanhouden, en wil ik dus ontkrachten. Albert Heijn heeft me daar niet van op de hoogte gebracht, laat staan gevraagd of ik ermee akkoord ging.”

"Zelfs op Wikipedia staat dat ik wel vaker ‘Binneuuuh’ roep"

“Ik vind het gewoon not ­done een uitspraak die iedereen die ook maar iets van voetbal kent aan mij linkt, zomaar te ­gebruiken voor reclamedoeleinden”, is Frank duidelijk. “Het bureau dat de campagne voor Albert Heijn bedacht, beweert dat het niet wist dat dit van mij komt. Dat slaat nergens op. Zelfs op Wikipedia staat dat ik wel vaker ‘Binneuuuh’ roep.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws