Jonas Van Geel doet gênante bekentenis: “Het is verschrikkelijk, ik ben er echt niet fier op”

Jonas Van Geel doet gênante bekentenis: “Het is verschrikkelijk, ik ben er echt niet fier op”
Vrijdag 18 Juni 2021 - 22:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Twee jaar geleden werden Jonas Van Geel en Evelien Bosmans de trotse ouders van hun zoontje Charlie. Op Radio 2 vertelt Jonas over de dag van de geboorte, die niet alleen voor Evelien zwaar was, maar ook voor Jonas zelf.

“Ik kan niet goed tegen bloed en pijn, dus zat heel vaak in de kamer naast waar Evelien aan het bevallen was”, zegt de acteur. “Het is gewoon gênant. Ik kan er niet tegen, dus ik val heel snel flauw. Ik weet nog dat ik altijd naar die andere kamer ging om daar even op de grond te gaan liggen.” 

"Het is verschrikkelijk"

“Ondertussen hoorde ik Evelien zo straf zijn. Dan liep ik eventjes terug: 'Gaat het?' Om weer snel naar die andere kamer te lopen. Ik ben er echt niet fier op! Ik vind het ook zo erg. Maar het ging niet anders. Ik heb dat gewoon heel snel… Het is verschrikkelijk. Ik kan het niet onderdrukken”, lacht Jonas.

“Ik wou niet dat deze dag over mij ging”, voegt hij daar nog aan toe. “Tuurlijk niet! Want hoe gênant is dat… En Evelien, wauw! Wat een prestatie heeft zij daar toen neergezet. Ik zei de hele tijd: 'Komaan Jonas! Je kan het!' Maar hoe harder je daartegen vecht… Het was heel bijzonder.”

TAGS  I  Jonas Van Geel  I  shownieuws