Sam Gooris weet niet wat hij hoort van zijn dochter Shania: “Echt mottig van" Buitenland
Buitenland

Sam Gooris weet niet wat hij hoort van zijn dochter Shania: “Echt mottig van"

Sam Gooris weet niet wat hij hoort van zijn dochter Shania: “Echt mottig van"

Sam Gooris nam onlangs plaats in de MNM-studio bij Peter Van de Veire. Tijdens de Marathonradio kwam hij de studenten een hart onder de riem steken. Dat deed hij op zijn geheel eigen manier.

Sam deed er een onwaarschijnlijk verhaal uit de doeken over de tijd dat hij de Nederlandse koning (toen nog kroonprins) Willem-Alexander ontmoette aan een benzinestation in Rumst. Pas twee weken later, toen hij naar de televisie aan het kijken was, besefte de zanger dat het de Nederlandse royal was waartegen hij had staan ‘zeveren’.

“Dat die poes maar uit mijn buurt blijft"

Daarna kwam Sams dochter Shania Gooris even aan de lijn. Zij vroeg het liedje ‘Zitti e buoni’, aan, het nummer waarmee de veel besproken band Måneskin eerder dit jaar het Songfestival won. Daar was Sam allerminst over te spreken.

“Mijn dochter zag die zanger en weet je hoe zij die noemt? Die noemt ze 'een poes'. Ik was er niet goed van, ik was er mottig van. 'Wat zegt die nu?’, dacht ik", aldus Sam. “Dat die poes maar uit mijn buurt blijft. Dat hij maar in Italië blijft jodelen. Hij moet niet naar hier komen.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws