Zaterdag 19 Juni 2021 - 20:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Laura Tesoro over Sean Dhondt: “Dit heb ik hem ooit duidelijk moeten maken”

Laura Tesoro over Sean Dhondt: “Dit heb ik hem ooit duidelijk moeten maken”

De vriendschap tussen Laura Tesoro en Sean Dhondt is er eentje om in te kaderen. Laura zullen we dan ook nooit iets negatief horen zeggen over Sean. Ze heeft alleen maar lovende woorden over voor hem.

”Sean zal ook altijd zichzelf blijven”, zegt Laura in TV Familie. “Niet alleen als vriend of collega, maar ook op televisie. Het is fantastisch om met hem te werken. Hij weet héél goed hoe hij tv moet maken. Ja, ik heb veel van hem geleerd. Hij kan zóveel. Sean is ook een heel goeie zanger. Dat wordt soms onderschat, vind ik. Al heeft hij zichzelf in ‘Liefde voor Muziek’ inmiddels serieus bewezen."

"Ik ben onder de indruk van z’n stem. Ik heb hem ooit gezegd dat hij popmuziek moest maken, dat z’n stem er zich goed toe leent. En voilà, dat doet hij dus nu met zijn single ‘Killer Smile’. Ik vind het een geweldig nummer.’

Plezant tv-duo

"Ik heb toevallig al een paar keer met Sean in de studio gezeten, en we hebben ook samen aan nummers zitten werken", voegt Laura daar nog aan toe. "Wie weet brengen we ooit samen iets uit. Dat zou leuk zijn. Maar ik zou ook graag met Sean een tv-programma presenteren. Wij zouden een plezant tv-duo vormen. Gewoon omdat we zo’n klik hebben. Er is een straffe synergie tussen ons. En als je zo goed overeenkomt, zie je dat sowieso op tv."

TAGS  I  Laura Tesoro  I  Sean Dhondt  I  shownieuws