Zondag 20 Juni 2021 - 13:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Jani openhartig over vreselijk drama: “Ik heb daar zo hard van afgezien”

Jani openhartig over vreselijk drama: “Ik heb daar zo hard van afgezien”

De grote liefde in het leven van Jani Kazaltzis is zijn hondje Qosmo. Zij hebben samen zelfs al een televisieprogramma opgenomen: ‘Keeping up with Qosmo’. Het is echter niet de eerste hond van Jani.

“Met mijn ex Dimitri had ik een Franse Bulldog en die heeft eigenlijk niet zo lang geleefd”, vertelt Jani aan HLN. “Die heeft maar twee jaar geleefd en is heel ongelukkig gestorven, die is in de lift gebleven. Zichzelf opgehangen. Ik heb dat nog al wel eens verteld, dat is per ongeluk gebeurd.”

“Dat was met een vriendin van ons en die was toen ongeveer zes jaar, en zij ging met de hond in de lift en de leiband hing nog buiten”, legt de modegoeroe uit. “Dat was heel erg want zij zat vast in de lift met mijn dode hond die daar hing. Dus dat was niet zo leuk."

Qosmo Mister Politan

Na het vreselijke voorval, wilde Jani even geen huisdier meer. "Ik heb daar zo hard van afgezien, ik wilde dat niet meer. En toen zijn we Qosmo tegengekomen op restaurant met de vorige eigenaar. Dat was nog een hele kleine puppy.”

De naam Qosmo is op zich wel een uitzonderlijke naam. “Dat moest met een Q zijn, en ik vond dat zo’n moeilijke met een Q. Dus dat komt eigenlijk van Cosmopolitan", verklaart Jani. "Da’s eigenlijk met een C, maar we hebben daar dan een Q van gemaakt. Dus het is Qosmo, en zijn achternaam is Mister Politan. Qosmo Mister Politan, ja”, lacht hij.

TAGS  I  Jani Kazaltzis  I  shownieuws