Zondag 20 Juni 2021 - 22:00   I   Foto: Instagram  I   door Redactie

Opletten geblazen voor Marco Borsato: “Als Leontine dit te weten komt, is het definitief gedaan”

Opletten geblazen voor Marco Borsato: “Als Leontine dit te weten komt, is het definitief gedaan”

Marco Borsato zet de laatste maanden alles op alles om zijn relatie met Leontine weer nieuw leven in te blazen. Dat lijkt hem ook goed te lukken. De zanger liet zich onlangs ontvallen dat ze weer voorzichtig aan het daten zijn.

“Het is nu gewoon belangrijk dat Marco alles op tafel heeft gegooid, want als er nu nog een verhaal naar buiten komt waar Leontine niets van afweet, tja, dan is het echt einde oefening, denk ik”, zegt Jordi Versteegden van de Nederlandse krant De Telegraaf. “Maar laten we er nu van uitgaan dat ze alles besproken hebben met elkaar en dat er misschien ook nog een hele hoop te bespreken is.”

Snel op één knie

Volgens Jordi gaan ze nog niet meteen weer samenwonen. “Marco zegt zelf dat, toen ze elkaar leerden kennen, dat alles heel snel is gegaan", aldus Jordi. "Marco ging vrij snel op één knie, toen kwamen de kinderen er. Ze hebben dus nooit echt met elkaar kunnen daten. Er zaten ook altijd camera’s bovenop, al is daar nu dus ook sprake van, dus dat zal niet veranderen.”

“In ieder geval maken ze die fase nu wel door met elkaar, en het samenwonen dat houden ze voorlopig dus nog even achterwege", luidt het. "Maar je weet hoe dat gaat: als je net verliefd bent, ben je in het begin heel vaak bij elkaar, dus ze zijn nu weer voorzichtig aan het opbouwen. En ze hebben natuurlijk hun huis in Blaricum verkocht, dus ik denk dat het binnenkort tijd is voor een écht nieuw begin.”

TAGS  I  Marco Borsato  I  Leontine Borsato  I  shownieuws