Jitske Van de Veire erg openhartig over naaktbeelden van haar vader Peter: "Het was nodig" Buitenland
Buitenland

Jitske Van de Veire erg openhartig over naaktbeelden van haar vader Peter: "Het was nodig"

Jitske Van de Veire erg openhartig over naaktbeelden van haar vader Peter: "Het was nodig"

De hele commotie rond het uitlekken van de naaktbeelden van Peter Van de Veire heeft ook weerslag gehad op zijn dochter Jitske Van de Veire. Ook voor haar was dat niet makkelijk.

"Het jammere is dat dat over naaktheid ging en dan ben ik de dochter die in haar bloot gat op Instagram staat. Dus dan denken mensen zo van: ‘nu kunnen we die nog harder afmaken’", aldus Jitske.

"Dus de mensen die mij eerder al niet fijn vonden, hebben nu zoiets van: ‘zie je wel, jij bent een even grote hoer als je vader’. Dat was heel hard in het begin, maar op den duur denk je van: ‘het is oké’", zegt Jitske op het YouTube-kanaal ‘Er mag al eens’.

"Ik was er voor hem"

Voorts noemt Jitske die hele periode "heftig". "Dat is je papa. Wat hij gedaan heeft, daar heb ik mijn mening over natuurlijk. Ik ga dat ook nooit spuien op sociale media. We hebben daar heel veel over gebabbeld en ik ben er ook echt wel geweest voor hem, wat wel nodig was."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws