Woensdag 23 Juni 2021 - 08:00   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

Ongelofelijke transferbom: 'Ronaldo en Messi komend seizoen samen bij déze club'

Ongelofelijke transferbom: 'Ronaldo en Messi komend seizoen samen bij déze club'

Cristiano Ronaldo (36) en Lionel Messi (33) gaan al járen als de beste voetballers ter wereld - de volgorde bepaalt u zelf - door het leven. Ze zijn rivalen, maar het is goed mogelijk dat ze komend seizoen bij... Dezelfde club spelen.

Het Spaanse AS meldt dat het Barcelona-voorzitter Joan Laporta menens is om Ronaldo naar Camp Nou te halen. Laporta droomt ervan om Ronaldo en Messi in dezelfde ploeg te zien spelen en heeft er veel voor over om die droom te laten uitkomen.

De eerste contacten tussen Barcelona en Juventus zijn reeds gelegd. Barça zou een (bescheiden) transfersom en twee spelers veil hebben om Ronaldo los te weken bij Juve. De Italianen zijn bereid om mee te werken aan een deal.

Enkele Spaanse geruchtensites gaan er nu al van uit dat Ronaldo binnenkort de overstap maakt naar Barcelona. Afwachten of het ook écht zover komt. Gezien zijn verleden bij Real Madrid is een overstap naar Barcelona natuurlijk geen evidentie voor Ronaldo.

Wat met Messi?

Bovendien is het op dit moment nog steeds niet zeker of Messi zijn aflopende overeenkomst bij Barcelona gaat verlengen. De onderhandelingen zitten muurvast. Benieuwd ook of Messi zelf zit te wachten op de komst van CR7.

TAGS  I  Lionel Messi  I  Cristiano Ronaldo  I  voetbal