-->

Jasmijn Van Hoof verrast met uitspraak over terugkeer in ‘Familie’

Jasmijn Van Hoof verrast met uitspraak over terugkeer in ‘Familie’
Donderdag 24 Juni 2021 - 14:30   I   Foto: VTM   I   door Redactie

Jasmijn Van Hoof verraste de hele Vlaamse showbizzwereld toen ze aankondigde dat ze zou stoppen als Stefanie Coppens in ‘Familie’. Over de manier waarop ze vertrekt, kan ze vanzelfsprekend nog niet veel kwijt, maar één ding is zeker: een terugkeer zal ooit mogelijk zijn.

“Het is niet omdat een personage sterft, dat ze niet kan terugkeren, hè”, klinkt het mysterieus in Primo. “Is het niet als Stefanie, misschien wel als haar gekke tweelingzus. De verloren dochter van Benny?”, lacht Jasmijn. “Of een dood kan in scène gezet zijn? Er zijn 1001 manieren om terug te keren.”

Maar dat is voor de actrice allemaal nog te vroeg om over na te denken. “Ik vind het wel een fijn gevoel dat dat een optie is”, geeft ze toe. “Ik vind het geruststellend dat ik weet dat ik mag terugkeren. Dat hebben de makers me dus verteld, ja. Maar voorlopig is dat nog niet aan de orde. Ik focus me op dit moment op nieuwe dingen”, besluit ze.

"Er is maar één Stefanie!"

Momenteel is het ook nog niet zeker of een andere actrice ooit de rol van Stefanie zal spelen. “Ik heb aan de makers ook gevraagd om het me alsjeblieft te laten weten mochten ze ooit Stefanie door een andere actrice laten spelen", zegt Jasmijn. "Mocht het ooit zover komen, denk ik wel dat mijn ego zal opspelen. Zo van: ‘Wacht wacht wacht, er is maar één Stefanie!’”, lacht ze.

TAGS  I  Jasmijn Vanhoof  I  Familie  I  shownieuws