André Hazes toont groot hart na bizar gedrag van Monique Westenberg Buitenland
Buitenland

André Hazes toont groot hart na bizar gedrag van Monique Westenberg

André Hazes toont groot hart na bizar gedrag van Monique Westenberg

André Hazes en Monique Westenberg zijn sinds maart geen koppel meer. Dat wordt André zeer kwalijk genomen door veel mensen. Ze vinden dat hij Monique in de steek liet.

André volgde echter zijn hart en koos uiteindelijk voor Sarah van Soelen. Bij Monique vond hij niet de rust die hij nodig had. Toch probeert hij het warme contact met zijn ex te onderhouden, zo schrijft Story. Hij zorgt er ook voor dat ze financieel niks tekortkomt.

Bekend blijven

Het Nederlandse weekblad is overigens behoorlijk streng voor Monique. Zij wil graag Bekende Nederlander blijven en probeert daarom volop in de kijker te blijven. Dat zal nu niet meer kunnen via haar voormalige vriend André. Ze blijft echter wel de mama van Andrés zoontje.

Voor André is het allemaal prima. Hij wil dat goede contact onderhouden met de moeder van zijn kind. Voorts maakt hij zich niet druk om het feit dat Monique probeert aandacht te zoeken.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws