Ellende nog niet voorbij: Opnieuw waarschuwing voor fel onweer Royalty
Royalty

Ellende nog niet voorbij: Opnieuw waarschuwing voor fel onweer

Ellende nog niet voorbij: Opnieuw waarschuwing voor fel onweer

Het KMI waarschuwt opnieuw met code geel voor felle onweders. Niet alleen vandaag, maar ook vannacht en de komende dagen.

Deze ochtend is het in Laag-België nevelig of plaatselijk zelfs mistig. Een nieuwe neerslag- en onweerszone nadert ons land vanaf het zuiden en trekt geleidelijk verder noordwaarts. Lokaal kan er veel neerslag vallen op korte tijd en zijn hagel en felle windstoten mogelijk.

's Namiddags wordt het vanaf het zuiden droog met meer zon. De maxima liggen tussen 19 graden aan zee en 25 graden in de Kempen. De wind waait zwak en veranderlijk of uit zuidoost, en wordt soms matig draaiend naar zuidwest in het oosten van het land en draaiend naar noordwest in het westen van het land.

Ook dinsdag en woensdag

Tot en met woensdag komen er vanuit Frankrijk regelmatig regen- of onweersbuien, die lokaal fel kunnen zijn. De volgende onweersbuien worden vannacht verwacht.

Tijdens elke onweersperiode kan er lokaal veel neerslag vallen op korte tijd (de onweersperioden volgen elkaar bovendien vrij snel op), maar lokaal zijn ook hagel en felle rukwinden mogelijk. Deze trend zet zich ook voort op dinsdag en woensdag...

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws