-->

Dít zei Cristiano Ronaldo tegen Thibaut Courtois: "Hoe durft hij?!" (VIDEO)

Dít zei Cristiano Ronaldo tegen Thibaut Courtois:
Maandag 28 Juni 2021 - 13:15   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

Er als regerend Europees kampioen uitgaan in de achtste finale: het is bijzonder hard aangekomen bij Portugal. Niet in het minst bij Cristiano Ronaldo. Dat valt immers niet te rijmen met de winnaar die hij is.

En dat liet hij na afloop van de match ook merken aan Thibaut Courtois. Beiden kwamen elkaar in het verleden vaak tegen toen 'CR7' nog bij Real Madrid speelde en onze nationale doelman bij Atlético Madrid. 

"Geluk gehad, hé. De bal wou er maar niet in gaan. Veel succes nog", konden de camera's oppikken. Courtois reageerde er niet echt op, maar gaf achteraf nog wel wat uitleg bij onder meer Het Laatste Nieuws.

(LEES VERDER ONDER DE AFBEELDING)

"Hij zei dat we maar één schot op doel hadden gehad", klonk het. "Misschien had hij wel gelijk, maar zo win je ook wedstrijden natuurlijk. We hebben heel goed verdedigd, ik ben trots op de jongens."

Schandalig

Op sociale media reageerden voetballiefhebbers vanuit heel Europa heel wat feller dan Courtois. Velen vonden het onrespectvol en zelfs schandalig naar de Rode Duivels toe en vroegen zich af waar Cristiano Ronaldo het lef vandaan haalde om zoiets te zeggen.

TAGS  I  Cristiano Ronaldo  I  Thibaut Courtois  I  Rode Duivels  I  voetbal