Vader van verongelukte Emmy uit Brugge: "Ik kom dit nooit te boven" Royalty
Royalty

Vader van verongelukte Emmy uit Brugge: "Ik kom dit nooit te boven"

Vader van verongelukte Emmy uit Brugge: "Ik kom dit nooit te boven"

Frank De Vos, vader van de verongelukte Emmy, is ontroostbaar. De 26-jarige Emmy was met haar bromfiets op weg naar haar haar werk in het AZ Sint-Lucas, toen ze omstreeks 6.45 uur in Assebroek, frontaal werd aangereden door een aankomend voertuig.

“Ik kan het nog steeds niet vatten. Emmy zat boordevol plannen en had net haar grote liefde gevonden. Ze waren samen aan het verbouwen en zouden eind deze zomer gaan samenwonen", aldus een zwaar aangeslagen Frank in Het Laatste Nieuws.

“Ik heb me het ongeval al 1.000 keer proberen inbeelden. Het is ook zo onrechtvaardig. Die man had gedronken, reed te snel en verleende geen voorrang: hoe roekeloos kan je zijn? Ik kan écht niet vatten wat die man bezielde. Hij kon toch wachten tot Emmy was gepasseerd? Of wat meer uitwijken? Deze klap kom ik nooit te boven."

Frank woonde samen met zijn dochter. Hij had een zeer nauwe band met haar. “Waarschijnlijk zegt elke vader dat hij een fantastische dochter heeft, maar ik meen dat echt. Emmy was een enorm lief persoon, rechtuit ook, spontaan en altijd bereid anderen te helpen", zegt hij.

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws