Furieuze Jan Vertonghen scheldt Rode Duivel de huid vol: "Enorm frustrerend" voetbal
voetbal

Furieuze Jan Vertonghen scheldt Rode Duivel de huid vol: "Enorm frustrerend"

Furieuze Jan Vertonghen scheldt Rode Duivel de huid vol: "Enorm frustrerend"

De Rode Duivels wonnen afgelopen zondag van Portugal en plaatsten zich zo voor de kwartfinales op het EK. De kwalificatie kostte bloed, zweet en tranen, niet in het minst bij Jan Vertonghen.

Vertonghen speelde een ijzersterke wedstrijd tegen Portugal. Samen met Toby Alderweireld, Thomas Vermaelen en Thibaut Courtois hield hij achterin de boel gesloten. Sterke Jan toonde zich tijdens de topper ook - nog maar eens - een ware leider.

In de slotfase richtte een furieuze Vertonghen zich tot Yannick Carrasco. De aanvaller had een counter allesbehalve goed uitgespeeld - Vertonghen werd er knettergek van en sprong net niet uit zijn vel. Carrasco zal het geweten hebben.

"Ik kreeg krampen in mijn rug van het schelden"

"Dat is nooit persoonlijk", reageerde Vertonghen achteraf bij Sporza. "Er waren zes, zeven van die situaties waar we beter moesten doen. Iedereen zat met krampen. Op die momenten moet je het dicht gooien."

"Dat was enorm frustrerend", benadrukte Vertonghen. "Ik kreeg krampen in mijn rug van het schelden. Volgende keer moeten we daar beter doen", besloot de verdediger van Benfica.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws