Nederlanders opeens allemaal stikjaloers op Karl Vannieuwkerke voetbal
voetbal

Nederlanders opeens allemaal stikjaloers op Karl Vannieuwkerke

Nederlanders opeens allemaal stikjaloers op Karl Vannieuwkerke

Nu Oranje eruit ligt, dalen de kijkcijfers op de Nederlandse openbare omroep alsmaar verder. Al heeft dat misschien ook te maken met hoe de EK-programma's in elkaar steken. Zeker in vergelijking met wat er op de VRT te zien is.

Zo blijkt dat de omkadering van de EK-matchen alsook Villa Sporza fel gesmaakt worden door onze noorderburen. Dat kwam tot uiting toen Süleyman Öztürk, een bekende journalist van Voetbal International, zijn liefde verklaarde op Twitter.

"Heel prettig hoe de Belgen het EK coveren. Elke dag dezelfde steengoede presentator met Karl Vannieuwkerke, inzoomen op speelwijze en tactiek, Youri Mulder in topvorm, prettige commentatoren en allemaal liefde voor sport en voetbal uitstralend. Stiekem wil ik Vlaming zijn", schreef hij.

Waarna er massaal reacties loskwamen van andere Nederlanders. Die duidelijk ook allemaal fan waren van Vannieuwkerke en zijn programma's, maar ook van andere gasten en analisten als Imke Courtois bijvoorbeeld.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws