Donderdag 1 Juli 2021 - 09:30   I   Foto: Photonews  I   door Redactie

'Roberto Martínez krijgt 'fenomenaal aanbod' en heeft al beslist over vertrek'

'Roberto Martínez krijgt 'fenomenaal aanbod' en heeft al beslist over vertrek'

Vlak voor aanvang van EURO 2020 werd Roberto Martínez nadrukkelijk in verband gebracht met een overstap naar Tottenham Hotspur. Nu de Londense topclub met Nuno Espirito Santo een nieuwe T1 heeft aangesteld, gaan de geruchten rond Martínez opnieuw gaan liggen.

Het Nieuwsblad meldt Martínez ook na afloop van het EK aanblijft als bondscoach van de Rode Duivels. De Spanjaard heeft bij de Belgische Voetbalbond (KBVB) een doorlopend contract tot na het WK van volgend jaar en wil dat respecteren.

Doordat bij verschillende Europese grootmachten de positie van T1 vacant kwam, werd bij de Belgische Voetbalbond nochtans even gevreesd voor een vertrek van Martínez. Zover komt het niet.

Uiteindelijk klopte geen enkele ploeg aan bij de Spaanse oefenmeester. Real Madrid, Juventus, Tottenham, Inter en zelfs Everton opteerden voor iemand anders. En dus wil Martínez, die enkel bij een absolute topclub aan de slag wil, (nog) niet vertrekken bij België.

Fenomenaal bod

Enkel een niet nader genoemde club uit het Midden-Oosten wilde niet zo lang geleden ferm doordrukken voor Martínez. "Een fenomenaal bod uit het Midden-Oosten werd ondanks enkele flinke verhogingen afgeslagen", weet Het Nieuwsblad.

De krant benadrukt tot slot dat de KBVB vragende partij is om langer door te gaan met Martínez. Ongeacht wat de uitkomst van de wedstrijd tegen Italië is. Bij de Belgische Voetbalbond is men zeer te spreken over het werk van Martínez, die naast bondscoach ook technisch directeur is.

TAGS  I  Rode Duivels  I  Roberto Martinez  I  voetbal