-->

Stephanie Planckaert openhartig over seksleven met Christopher: “Dat gaat gewoon niet bij ons”

Stephanie Planckaert openhartig over seksleven met Christopher: “Dat gaat gewoon niet bij ons”
Vrijdag 2 Juli 2021 - 17:00   I   Foto: Photonews   I   door Redactie

In ‘Lotte Gaat Diep’ praat MNM-seksuolote Lotte Vanwezemael elke week met een bekende Vlaming over liefde, vriendschap, relaties én seks. Deze week ontving Lotte Stephanie Planckaert en haar man Christopher.

Stephanie Planckaert en Christopher zijn mekaars allereerste partner. Vlaanderen volgt hun relatie al 20 jaar op de voet. In ‘Lotte Gaat Diep’ vertellen ze openlijk over hun seksleven. Zo is het voor hen onmogelijk om intieme momenten in te plannen. “Dat marcheert niet”, zegt Stephanie. Veel heeft te maken met de geboorte van hun kinderen. 

"Waar zijn we mee bezig?"

"Je hebt pas tijd voor elkaar als ze slapen”, aldus Stephanie. “En dan kon het wel gebeuren dat we in de kamer kwamen en zeiden: 'Allez, nu hebben we tijd.' Overdag hadden we mekaar dan al wat geteased, heel speels: 'Dat het maar snel avond is’."

"En dan is de avond daar en ben je supermoe. Dan heb je precies het gevoel dat je elkaar teleurstelt”, geeft de 'Château Planckaert'-ster eerlijk toe. “We hebben daar dan over gepraat en we dan ook gezegd: 'Komaan, waar zijn we mee bezig?' Dat is niet nodig voor ons. Dan is het niet en dan is het wel wanneer het komt.”

TAGS  I  Stephanie Planckaert  I  shownieuws