Er moet Laura Tesoro dringend iets van het hart: “Zó veel geld heb ik niet, hoor” Buitenland
Buitenland

Er moet Laura Tesoro dringend iets van het hart: “Zó veel geld heb ik niet, hoor”

Er moet Laura Tesoro dringend iets van het hart: “Zó veel geld heb ik niet, hoor”

Vanavond voetballen de Rode Duivels tegen Italië, een van de absolute topfavorieten om het Europees kampioenschap te winnen. Laura Tesoro is als half Italiaanse, half Belgische, toch vooral supporter van België.

“Ik lijk hard op mijn papa, dus da's mijn Italiaanse kant. Ik lijk óók hard op mijn mama, dus da's mijn Belgische kant”, zegt Laura in Gazet van Antwerpen. “Ik herinner me uit mijn kindertijd dat wij thuis een kickertafel hadden, met die rode en blauwe voetballertjes. Mijn broer was rood, en ik blauw, Italië dus. Daar was geen discussie over.”

“Al is het voor mij duidelijk: op het EK supporter ik voor België, ook tegen Italië”, klinkt het beslist. “De wedstrijd tegen Portugal volgde ik live in het stadion in Sevilla. Een onwaarschijnlijke wedstrijd. Ik riep zo hard dat ik de dag nadien bijna geen stem meer had.”

"Ik heb het volste vertrouwen in de Rode Duivels"

“Bijzondere herinneringen bewaar ik aan de halve finale van Frankrijk-België op het WK 2018”, laat de zangeres weten. “Ik zag die wedstrijd op een groot scherm in Antwerpen. We verloren wel, maar op persoonlijk vlak won ik, want toen leerde ik mijn lief Jordan kennen.”

“In München ben ik er jammer genoeg niet bij - zo veel tijd en geld heb ik niet, hoor”, lacht Laura. “Maar ik volg België-Italië op tv. Ik verwacht een spannende wedstrijd. De Squadra Azzurra is niet voor niets een van de topfavorieten. Maar ik heb het volste vertrouwen in de Rode Duivels. Mijn pronostiek? 3-2 dankzij goals van Lukaku, Mertens en Thorgan Hazard.”

0 claps
0 bezoekers

Populair

Laatste nieuws