'Familie'-actrice Caroline Maes uit ongenoegen: “Dit is niet aangenaam werken meer” Buitenland
Buitenland

'Familie'-actrice Caroline Maes uit ongenoegen: “Dit is niet aangenaam werken meer”

'Familie'-actrice Caroline Maes uit ongenoegen: “Dit is niet aangenaam werken meer”

Caroline Maes is al bijna 20 jaar te zien in ‘Familie’ als Mieke Van den Bossche. Ze heeft dus al heel wat meegemaakt, maar het afgelopen seizoen was er toch een om nooit te vergeten. Vorig jaar kregen de acteurs plots een telefoontje dat ze niet meer moesten komen vanwege corona. Dat zorgde voor heel wat onrust.

“De dag dat we opnieuw aan de slag mochten, ergens in mei, was iedereen door het dolle heen”, vertelt Caroline in De Zondag. “Maakte niet uit wat de beperkingen waren, wij wilden werken. Natuurlijk begonnen die beperkingen na een tijdje wel te wegen.”

“Altijd afstand houden, 10.000 keer per dag je handen ontsmetten, constant getest worden, in je ‘circle of trust’ blijven. Dat was – en is – niet heel aangenaam werken”, aldus de actrice. “En natuurlijk heeft de kijker daar ook wel iets van gemerkt, maar ik denk dat we het allemaal zo goed en professioneel mogelijk opgelost hebben.”

“Ik hoop nu wel dat we na onze zomerstop met minder beperkingen aan de slag kunnen”, geeft Caroline toe. "Wij zijn sociale dieren, wij moeten eens aan elkaars lijf kunnen snuffelen. Nu is dat nog moeilijk, maar ooit zullen alle beperkingen wegvallen. En dan is ons een groot feest beloofd”, lacht ze.

Populair

Laatste nieuws