Meisje (3) overlijdt in snikhete auto terwijl haar moeder seks heeft Buitenland
Buitenland

Meisje (3) overlijdt in snikhete auto terwijl haar moeder seks heeft

Meisje (3) overlijdt in snikhete auto terwijl haar moeder seks heeft

Een Amerikaanse vrouw zit in de cel nadat ze haar driejarig kindje vier uur lang in een hete auto achterliet. De vrouw was ondertussen aan het vrijen met haar baas in zijn huis.

De feiten dateren van drie jaar geleden, maar pas nu heeft Cassie Barker toegegeven dat ze seks had met haar baas op het moment dat haar dochtertje Cheyenne nog in de auto zat. Na de seks viel de politieagente bij haar baas in slaap.

Op dat moment was het buiten 37 graden. De 29-jarige vrouw uit Mississipi had de airco van de wagen laten draaien. Die blies echter geen koude lucht meer omdat de motor van de wagen niet draaide. Toen Barker wakker werd en naar de auto ging, vond ze het levenloze lichaam van haar dochter. De hulpdiensten probeerden het kind nog te reanimeren, maar zonder succes.

Zowel Barker als haar baas werden ontslagen. Barker werd schuldig bevonden aan doodslag en zit nu in de gevangenis. Er werd 20 jaar cel geëist, maar de rechter wil wachten met het vonnis tot 1 april.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws