-->

Kevin De Bruyne doet straffe onthulling na EK-exit Rode Duivels

Kevin De Bruyne doet straffe onthulling na EK-exit Rode Duivels
Vrijdag 2 Juli 2021 - 23:30   I   door Redactie

De rol van de Rode Duivels op EURO 2020 is uitgespeeld. Vrijdagavond verloor onze nationale ploeg met 1-2 van een sterk en uitgekookt Italië. Kevin De Bruyne geraakte opgelapt voor de partij, maar kon het tij niet meer keren.

“Dit is een teleurstelling”, reageerde De Bruyne vlak na afloop van België-Italië bij Sporza. “Aan de andere kant: ik denk dat we alles hebben geprobeerd om deze wedstrijd te winnen. Zij scoorden twee keer en zeker dat tweede doelpunt was van fantastische makelij. Na rust waren we beter, maar de bal wilde er niet in.”

“Het is altijd een teleurstelling als je eruit ligt. Voor mij persoonlijk zijn het vier, vijf hele rare weken geweest. Ik kan enkel de medische staf bedanken. Tegen Portugal liep ik een scheur op in de ligamenten van mijn enkel", onthulde KDB ook. "Het is een mirakel dat ik enkele dagen later alweer kon spelen.”

"Ik voelde veel druk"

“Ik voelde veel druk om te spelen en heb de medische staf gevraagd om er alles aan te doen om mij klaar te krijgen. Ik heb er alles aan gedaan om de ploeg te helpen. Ik heb meer dan 100% gegeven, maar het bleek niet genoeg.”

TAGS  I  Rode Duivels  I  Italië  I  Manchester City  I  KRC Genk  I  voetbal