Van Aert: "Vooral dat is zo belangrijk in de klassiekers" Sport
Sport

Van Aert: "Vooral dat is zo belangrijk in de klassiekers"

Van Aert: "Vooral dat is zo belangrijk in de klassiekers"

Wout van Aert is vrijdag voorgesteld bij zijn nieuwe ploeg Team Jumbo-Visma. Dat gebeurde op de officiële ploegvoorstelling van de Nederlandse wielerformatie.

“Het is een hele opluchting dat alles nu geregeld is”, vertelde Van Aert op het podium. “Het heeft veel voeten in de aarde gehad om hier vandaag te staan. Het is ook mooi dat ik deze week al hebben kunnen aansluiten op trainingskamp. Alles is zeer positief verlopen. Het voelde aan als een eerste schooldag. En dat was lang geleden trouwens."

"Uit mijn eerste ervaring met de klassiekers vorig jaar heb ik geleerd dat het heel veel waarde heeft om met zo veel mogelijk ploegmakkers in de finale van een koers te komen", citeert Het Nieuwsblad Van Aert. "Zo kan je elkaar beter helpen. Ik ben goed omringd in deze ploeg en ben er zeker van dat die jongens sterk voor de dag gaan komen. Deze ploeg is sterk in de breedte en dat zal veel helpen.”

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws