Zware opdoffer voor Marie Verhulst: “Ik heb het daar echt moeilijk mee” Buitenland
Buitenland

Zware opdoffer voor Marie Verhulst: “Ik heb het daar echt moeilijk mee”

Zware opdoffer voor Marie Verhulst: “Ik heb het daar echt moeilijk mee”

Marie Verhulst nam eind 2019 de fakkel over van haar papa, Gert Verhulst, als baasje van Samson. Op de allerlaatste show van Gert is het echter nog even wachten.

"Na dertig jaar verdient hij een mooi afscheid", zegt Marie over haar papa in een gesprek met het ANP. "Een paar maanden was ik het extra baasje en toen ging het land op slot. We hebben al wel veel shows gegeven maar die allerlaatste is natuurlijk de meest bijzondere voor hem.”

"Ik kijk er heel erg naar uit om weer op het podium te staan"

"Het is heel jammer dat optreden al zo lang niet kan”, vindt Marie. “Ook voor het publiek. Ik kijk er heel erg naar uit om weer op het podium te staan", zegt de 25-jarige zangeres, die vooral het contact met de kinderen mist. "Daar heb ik het het moeilijkste mee.”

“We zien dat de liedjes worden beluisterd, dat het programma wordt bekeken, maar we hebben geen rechtstreeks contact met ze”, klinkt het. “Hun feedback is heel belangrijk voor ons. Kinderen zijn heel eerlijk of ze het leuk vinden of niet. Ik wil hun live reactie zien. Dat heb ik nog nooit echt gehad.”

Populair

Laatste nieuws