Marianne Devriese verrast: “Zo lang wil ik nog meedoen in ‘Familie’” Buitenland
Buitenland

Marianne Devriese verrast: “Zo lang wil ik nog meedoen in ‘Familie’”

Marianne Devriese verrast: “Zo lang wil ik nog meedoen in ‘Familie’”

Sinds 2013 speelt Marianne Devriese mee in ‘Familie’. Eerst verscheen ze als Evy, maar zij werd vermoord in 2018. In 2019 kwam Marianne terug als Iris, de tweelingzus van Evy. In een gesprek met ShowbizzTV laat ze weten hoe lang ze nog wil meedraaien in ‘Familie’.

“Laat ons zeggen dat ik mij hier thuis voel hier in deze familie, dus als het aan mij ligt, blijf ik nog een heel tijdje meedoen”, zegt Marianne, die niet altijd de meest spannende verhaallijnen krijgt. Daarom denkt ze er soms aan om nieuwe uitdagingen aan te gaan.

“Maar dat is inherent aan meespelen in een soap: je hebt als personage ook niet altijd de meest uitdagende scènes en dat zien de kijkers ook. Soms zijn de schrijvers wat zoekende en dan komt dat altijd wel terug.”

Sense of belonging

“Ik heb al heel spannende dingen mogen doen, en soms is het heel rustig en soms is het ook gewoon heel welgekomen dat het af en toe een rustige periode is”, aldus de actrice. “Dus ik denk daar af en toe wel aan, maar ik zeg het: ik voel mij hier echt thuis. Ik heb een ‘sense of belonging’ hier. En dat is heel fijn”, lacht ze.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws