Ben Crabbé verklapt: “Tot dan doe ik voort met ‘Blokken’” Buitenland
Buitenland

Ben Crabbé verklapt: “Tot dan doe ik voort met ‘Blokken’”

Ben Crabbé verklapt: “Tot dan doe ik voort met ‘Blokken’”

Het 27e ‘Blokken’-seizoen zit er alweer op. Na al die jaren is de Eén-quiz nog steeds een van de absolute sterkhouders van de VRT. Presentator Ben Crabbé is het absoluut nog niet beu.

“Het is altijd hetzelfde, maar toch altijd anders”, zegt Ben in Het Nieuwsblad. “Altijd andere mensen, vragen, verhalen, dynamieken die loskomen. Het is veel meer dan een quiz, je leert de mensen kennen. We bekijken ook altijd hoe we het zo fris mogelijk houden. Binnenkort hebben we weer een vergadering over wat we nog kunnen doen.”

“Het programma evolueert veel meer dan je denkt”, merkt Ben op. “Het enige moeilijke is dat we hetzelfde tempo aanhouden als in het begin, maar dat ik wel bijna dertig jaar ouder ben. 's Avonds kan ik geen pap meer zeggen”, lacht hij.

"We beseffen heel goed dat er veel slechtere jobs zijn”

“De laatste twee jaar hebben we onze beste seizoenen beleefd, ongelooflijk”, klinkt het fier. “Er komen nu ook mensen spelen die nog niet eens geboren waren toen wij ermee begonnen. We zijn gestopt om erover na te denken, en we doen voort. Tot het stopt. We doen het nog altijd graag en we beseffen heel goed dat er veel slechtere jobs zijn”, besluit Ben.

Populair

Laatste nieuws