Christopher doet pikante onthulling over borsten van Stephanie Planckaert

Christopher doet pikante onthulling over borsten van Stephanie Planckaert
Zondag 4 Juli 2021 - 14:00   I   Foto: Instagram   I   door Redactie

Stephanie Planckaert en haar echtgenoot Christopher waren te gast bij Lotte Vanwezemael in ‘Lotte Gaat Diep’. Het 'Château Planckaert'-koppel leerde elkaar kennen toen ze in volle puberteit zaten. Ze hebben elkaar dan ook fysiek zien evolueren.

“Jij bent uiteindelijk niet zoveel veranderd, vind ik”, richt Stephanie zich tot Christopher. “Allez ja, je bent wel ‘een man’ geworden, maar jouw lichaam op zich is nooit echt veel anders geweest dan het nu is. Ik weet nog dat ik in het begin heel hard schrok, van: ‘Wow, wat is dat’”, lacht ze. “Ik had dat nog nooit op die manier gezien. Maar nu schrik ik niet meer.” 

“Nee, ik vind alles vrijwel hetzelfde gebleven bij jou", aldus de dochter van Eddy Planckaert. "Het is niet dat jij mega veel verdikt bent, en dan weer vermagerd, of zo. Wat meer haar misschien, dat wel. En jouw gezicht is mannelijker. Dat merk ik wel als ik foto’s bekijk. Maar ik heb dat nooit doelbewust gezien.”

“Als ik nu foto’s bekijk van toen Stephanie 16 jaar was, denk ik ook: amai, die was echt wel héél jong! Maar op dat moment was dat voor mij precies een volwassen vrouw, hè”, pikt Christopher in. “Maar zij is eigenlijk ook niet veel veranderd. Haar borsten zijn ook altijd hetzelfde gebleven… Zij heeft nu wel een iets vrouwelijkere poep en dat vind ik wel tof.”

TAGS  I  Stephanie Planckaert  I  shownieuws