'Barcelona neemt deze beslissing over toekomst van Vermaelen' Sport
Sport

'Barcelona neemt deze beslissing over toekomst van Vermaelen'

'Barcelona neemt deze beslissing over toekomst van Vermaelen'

Thomas Vermaelen is ondertussen al 34 jaar oud, maar hij is nog niet versleten. De verdediger is dan wel vaak geblesseerd, toch speelt hij nog steeds een rol van betekenis bij de Rode Duivels. Waar hij volgend seizoen zal spelen op clubniveau is op dit moment nog niet helemaal duidelijk.

"Zijn contract bij Barcelona loopt straks af. En hoewel coach Ernesto Valverde vragende partij is om het te verlengen - hij schat Vermaelen hoog in - twijfelen ze op bestuursniveau", schrijft Het Laatste Nieuws.

"Niet omwille van zijn kwaliteiten - anderhalf jaar terug bewees Vermaelen meer dan ooit dat hij zijn plaats heeft in de kern van Barça - wel omwille van zijn lichaam. Te broze spieren, te vaak geblesseerd", voegt de krant er nog aan toe.

Vrije speler

Spaanse media melden ondertussen dat Barça niet van plan is om het aflopende contract van Vermaelen te verlengen. Het bestuur zou het pleit dus gaan winnen van Valverde. Dat maakt dat Vermaelen vanaf 1 juli een vrije speler is en kan gaan en staan waar hij wil.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws