‘Regi heeft een nieuw lief na breuk met Elke Vanelderen’ Buitenland
Buitenland

‘Regi heeft een nieuw lief na breuk met Elke Vanelderen’

‘Regi heeft een nieuw lief na breuk met Elke Vanelderen’

Regi Penxten gaat dit weekend volop op zoek naar nieuw zangtalent tijdens de tv-opnames van de 'Regi Academy’. Dat doet hij echter niet alleen: hij roept daarvoor de hulp in van zijn poulain Camille Dhondt.

Regi en Camille werkten eerder al samen aan de hitsingles ‘Vergeet De Tijd’ en ‘Vechter’. Nu ze opnieuw gaan samenwerken, gaan er op de sociale media sommige mensen van uit dat hier meer achter te zoeken valt. Zij vermoeden zelfs dat er iets speelt tussen de twee. “Ik denk dat Regi zijn zoektocht kan stopzetten. Denk dat ze elkaar gevonden hebben”, knipoogt iemand.

Vervangster van Elke Vanelderen

“Niemand kan toch Linda Mertens van Milk Inc. vervangen, zeker”, reageert een ander, waarop die eerste weer: “Vervanger van Linda? Ik heb het eerder over vervanger van Elke Vanelderen!” Deze opmerking werd natuurlijk gretig opgepikt en zo ging de bal aan het rollen. “Ik zou er niet van verschieten moesten zij een koppel vormen, ik vind hen wel samen passen!”

Dat Regi Penxten en Camille Dhondt daadwerkelijk een koppel zouden vormen, lijkt ons vooral erg onwaarschijnlijk. De laatste keer dat wij checkten, was de ‘Vuurwerk’-zangeres nog gelukkig in haar relatie met muzikant Tim Tielemans.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Populair

Laatste nieuws